Daganatos Betegek Lelki Rehabilitációs Otthona (Soul Rehabilitation Home for Cancer Patients), Hungary

Our Sponsors

HungaroControl Zrt.


The 50,000 HUF financial support of HungaroControl's came to our bank account on April 1, 2019. Thank you very much for your support!

Vissza az oldal tetejére...


Dr. László Kövér, the Speaker of the National Assembly of Hungary


donated us again 2 million forints on april 1, 2019. Thank you very much for your help!

Vissza az oldal tetejére...


József Körmendi and his wife


donated HUF 250,000 to us. Thank you very much for your support!

Vissza az oldal tetejére...


Dr. László Kövér, the Speaker of the National Assembly of Hungary


donated 2 million forints to us. Thank you very much for your help!

Vissza az oldal tetejére...


Acknowledgments

Az október hetedikén megtartott koncert révén nemcsak négy millió forint támogatásban részesült az Otthon. Bár „égető” szükség volt (van), a működést biztosító támogatásra – anyagiakkal össze nem mérhető óriási erkölcsi hozama a kapcsolatépítés. És bár infrastruktúránk most is zajló átépítése miatt ebben az évben többletkiadást jelentett, hogy bérleményekben fogadtuk klienseinket – a Rehabilitációs Otthonra irányuló figyelmet éppen úgy megköszönjük, mint a materiális segítséget.

  • A koncertnek köszönhetjük, hogy kapcsolatba kerültünk a Demján Sándor Alapítvánnyal. Demján Sándor özvegye megtisztelte jelenlétével az intézményt, így módunkban volt személyesen megköszönni azt a 250.000 forintos adományt, amellyel a koncertet szponzorálták. Az Alapítvány kuratóriumi elnökét: Dr. Valastyán Pál urat egy hosszabb telefonbeszélgetés során sikerült megismernünk.
  • Ugyancsak az október hetediki eseménynek köszönhetjük, hogy régebbi támogatónk: a Boiron Hungária Kft. képviselője néhány év „szünet” után újra felvette velünk a kapcsolatot, s folytatva a szép hagyományt, számlánkra utalta a karácsonyra szánt 300.000 forintot.

Tiborcz István is hű maradt intézményünkhöz. 2016-ban kezdte el 5 millió forintos karácsonyi adományával megsegítésünket, majd figyelemmel kísérve erőfeszítéseinket a közelmúltban nemcsak 3 millió forintot utalt számlánkra. Ismeri gondjainkat, így egy teljes lakást összkomfortossá tévő lakberendezési tárgyakkal segítette most épülő apartmanjaink bútorral való ellátását. A válogatottan szép berendezés legalább két – klienseknek szánt – lakosztályt tesz majd otthonossá.

A HungaroControl Zrt. több mint egy évtizedes támogatónk. Véletlenül tudtuk meg, hogy igen jelentős összeggel járultak hozzá a koncert bevételéhez.

Karácsony előtt különösen jól eső érzés kimondani, leírni: KÖSZÖNJÜK!!!

Minden adomány újabb remény, újabb egymást-segítő találkozást, közös élményt, vigasztaló beszélgetést és a „Második Otthon” továbbélését alapozza meg, építi tovább.

Ahogy Rónay György írja: „Szívekbe írok, századokra él.”

Bakonyszücs segítői „szívekbe” írnak...

Áldott Karácsonyt mindenkinek!

Bakonyszücs, 2018. december

Dr. Bakos-Tóth Márta

otthonvezető


István Tiborcz


On November 24, 2018 donated 3 million forints to us.

Back to the top of the page...


Mária Mátyásy


(Budapest) our supporter in October, 2018 purchased our boilers for the heating of buildings, which was 1,013,600.- Ft. Thank you very much for her help!

Back to the top of the page...


József Körmendi


supported the operation of our Home twice in year 2018, with a total of HUF 500,000, therefore we are very grateful for him.

Back to the top of the page...


A szerződés aláírása
A szerződés aláírása

Nemzeti Alapítvány


Október 4-én aláírásra került a Nemzeti Alapítvánnyal megkötött Támogatási szerződés.
A támogatás összege 50 millió Ft, melyet infrastruktúránk bővítésére és korszerűsítésére használhatunk fel.

More...

Back to the top of the page...


Magyar Villamos Művek Zrt.


On July 27, 2017 donated 15 million forints to us.

Back to the top of the page...


József Körmendi


On June 1, 2017 donated 1 million forints to us.

Back to the top of the page...


István Tiborcz


On December 21, 2016 donated 5 million forints to us.

Tiborcz István fogadása
Tiborcz István fogadása

Április 27-én vendégünk volt Tiborcz István. Édesanyjával, Zsuzsa asszonnyal érkezett. Bár szürke volt az ég, ahogy beléptek éppen jelen lévő 25 fős közösségünkbe, megszűnt a vendégváró feszengés, és egy családi ünnep hangulata váltotta fel a bizonytalanságot.

Azok a gyermekek, fiatalok és szüleik, akiket a rosszindulatú daganatos betegség nem átlagos küzdelemre kényszerített, nagyon érzékenyek, és nagyon fogékonyak az őszinte szeretetre, barátságra.
Látogatóink azonnal elnyerték a rokonszenvet. A gesztusok nem hazudnak. István szerényen elhallgatta volna, hogy december 21-én ötmillió forinttal támogatta intézményünket.

More...

Back to the top of the page...